HTML

Tiszta vizet...

Amikor az éremnek több oldala van, mint kettő...

Friss topikok

  • Tilcsák Bea (törölt): www.kitalaltkozepkor.hu/heribertillig_kitalaltkozepkor.html (2009.06.23. 14:15) Időzavar
  • NereusLaceee: Aláírom és bólogatok. Kedves blogger kolega, ebben teljesen egyetértünk. Sajnos manapság akárhol ... (2009.06.18. 19:59) Általános műveletlenség

A nyitot kérdések tárháza

2009.06.15. 09:01 Apika001

Legszebb öröm a Köröm...

Címkék: ballagás rendőr köröm tömegverekedés

 

Az alábbi történet kitalált eseményeken alapul! Bármilyen hasonlóság a valóságban létező és előforduló személyekkel, csoportokkal, történettel csak a véletlen műve lehet!

A világ legtermészetesebb dolga, hogy a ballagás után a legkellemesebb időtöltés egy jó kis verekedés. Mit verekedés! Tömegverekedés! Egy jó kis fasza tömegverekedésnél nincs is jobb a világon! Elvégre így kell példát mutatni az általánosból végre ballagó 17 éves gyerekemnek, hogy is kell élni! Elvégre mindjárt nagykorú, és nem mindegy, hogy mit kap itthonról!

Nem is értem, mit képzel az a hülye rendőr, hogy még ott is belepofázik az életünkbe, kijön autóval, és még ő a karja megmondani, hogy verekedhetek-e ballagás után, vagy sem. Egyszerűen jogom van verekedni és punktum! Mit akar ő belepofázni?! Nekem ne dumáljon, mert beverem a szélvédőjét! Tessék! Most jó?!

Nézd má'! Még mindig jönnek! Egy csomó rendőr, aki korlátozni akar a jogaimban és félelmet akar kelteni békés közösségemben! Egyszerűen nem hagyják nyugodtan verekedni az embert! Ehe, ezek viszik be szegény ártatlan testvéreimet! A rohadt anyjukat! Még a jogaimat sem hagyják gyakorolni! Csak egyszer engedjetek el, feljelentelek benneteket!

És különben is mi ez a bánásmód idebent?!

Vegyék már le ezt a bilincset, mert annyira szorít, hogy elhal az agyam! Megmurdelok, annyira fáj! Otthon legalább kétfogásos kaja van! Ha te jössz mihozzánk, tisztességes vendéglátásban részesülsz! Mi ez a szar, amit kaptunk? Tiszta kosz itt minden! Nem lehet kártyázni sem? Mi az, hogy nem hoznak pálinkát vacsora előtt? Miért nem gyújthatok rá, amikor akarok? Meg még cigit sem adnak! Különben is hol a kárpitozott fotel? Én normális bútort guberáltam! Csak nem gondoljátok, hogy ezen a fapriccsen fogom tölteni az éjszakát? Mi az, hogy parancsolgattok?! Kérdezgettek?! Senkinek nincs jogában nekem parancsolgatni, engem kérdezgetni. Hogy ide menjek, oda menjek, ezt csináljam, azt csináljam... Mi a szarral koszoltátok össze az ujjaimat! Villogtok a szemembe vakuval! Ez kínzás! Kínvallatás! A XXI. században! Az emberi jogok lábbal tiprása! Megfosztottak alapvető jogaimtól! A jogaimat követelem! Itt ez a monokli rajtam, guga a fejemen, véraláfutás az arcomon! Nem emlékszem már, mert részeg voltam, de biztos ezek a mocskos rendőrök csinálták!

Csak jussak ki, és megkeresem az ügyvédet, az ombudsmant, a sajtót, meg Jusztot! Nem tartják tiszteletben emberi mivoltomat és nem tartják tiszteletben a törvényeimet! Embertelen bánásmódban részesülök! Pedig ember vagyok!

Ember vagyok?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pofa.blog.hu/api/trackback/id/tr331185664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása